Известие

Collapse
No announcement yet.

задница 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• задница 145

Здравейте. Имам 145-ца със спортно окачване, верно много стабилна кола , като виждам на повечето 145 задниците , гумите не стоят под никакъв наклон с два символа стоят ето така ====> || а на моята са /\ ще приложа и снимки , но като се види наклона на пръв поглед съквартиранта ми каза .. тая кола е мноого зле то ти яде гумите.. уви гумите са като нови не знам тия чеши кво са навряли в тази кола

Нещо не мога да ти схвана идеята за наклона но като цяло заводски са с меко и не толкова стабилно окачване ... Твоето какво е по-точно
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Не е меко, никак даже, всички неравности се усещат / ясно малка кола , не е като ланчиа капа/ със 195/50/15 съм , твърдо е окачването дори при натиск непомръдва като се съмне ще се опитам да видя пружини и тн. дали не са цветни и ще кача снимки на странно наклонените гуми

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:43.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

скъпи ли са, така или инъче я вкарам за смянаа на предни ...

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:44.

Comment

от скоро я имам, а надали старите състезатели са правили такива неща.. червени пружини виждам но сигурно всяка втора 145-ца има .. инъче си прав от тея носачи е .. а като стоят така на криво яде ли ви гумите неравномерно и стабилна ли е ?
              Last edited by elpito_rs; d.m.y г., 13:20. Основание: я

Comment

Първоначално публикувано от elpito_rs Покажи съобщение
                от скоро я имам, а надали старите състезатели са правили такива неща.. червени пружини виждам но сигурно всяка втора 145-ца има .. инъче си прав от тея носачи е .. а като стоят така на криво яде ли ви гумите неравномерно и стабилна ли е ?
                Щом е криво значи ги износва неравномерно, пък сигурно е по-стабилна като стъпи на цялата гума равномерно - ти ще кажеш как е по-добре след като го отремонтираш :P

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:45.

Comment

И аз го имах тоя проблем и след смяната на въпросните лагери колата стана друга. Много по стабилна! Само да вметна че сигурно 2 часа си игра майстора да свали тея болтове. Заварява друг болт и с обратна резба и контра и какво ли още не успя да ги развие.
                    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

дай някакви снимки на това "състезателно" окачване и да идвам да правиме бартер за моето
                      '45 QV 155hp

Comment

Working...
                      X